Kwintwis

Beste ouders, opvoeders en sjimmers
We stuurden jullie onlangs onderstaande mail met een uitnodiging voor de kwintkwis. Voor de volledigheid kan je die hieronder nog eens raadplegen.
Hopelijk tot dan!

——————————————————————————————————————

Beste sympathisant van OLV m/d Glimlach, KSA Sint-Pieters of Sjim Akabe

Ook dit jaar organiseren wij met de drie jeugdverenigingen van de Sint-Kwintensberg onze befaamde quiz: de KwintKwis. Een hele avond lang schotelen wij u de meest spitsvondige, actuele, breinbrekende en zo nu en dan komische quizvragen voor. Tijdens het quizzen door kan u uiteraard genieten van een natje en een droogje.

Voor wie?
(oud-)leiding, ouders van leden/leiding en hun vrienden, evenals leiding van andere jeugdbewegingen in de buurt. Aarzel dus niet om een ploegje te vormen met je vrienden, nonkels en tantes, collega’s en/of buren en in te schrijven voor deze niet te missen quiz!

Wanneer?
Vrijdagavond 21 februari. Vanaf 19.30u bent u welkom, de quiz start om 20u.

Waar?
Zelfde locatie als vorig jaar: de zaal op de eerste verdieping van het Dienstencentrum Ledeberg, op 10 minuutjes fietsen van het centrum van Gent. Adres: Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg (Gent).

Hoeveel kost dat?
Per groep van maximaal 5 personen betaal je 20 euro inschrijvingsgeld. De opbrengst van de quiz wordt via de parochie gebruikt voor het broodnodige onderhoud van onze lokalen op de Sint-Kwintensberg. Betalen kan de avond zelf bij het binnenkomen van de zaal (enkel cash) of via overschrijving op het rekeningnummer van de Sjim (BE49 0682 4540 4771). Vermeld daarbij zeker ‘inschrijving kwintkwis’ en je ploegnaam.

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar groepsleiding@sjimakabe.be, waarbij je zeker je ploegnaam en het aantal deelnemers vermeldt. Schrijf verder 20 euro over zoals hierboven uitgelegd of geef in je mail duidelijk aan dat je cash zal betalen aan de kassa.

Hopelijk mogen we jullie massaal verwelkomen! Nog verdere vragen? Contacteer gerust de groepsleiding van jouw favoriete jeugdbeweging op ‘den berg’!

De jeugdbewegingen van de Sint-Kwintensberg